Louis Nagel is al generaties lang een toonaangevende speler op de Nederlandse markt. 

Een importeur met een eigen en herkenbare visie op een van de belangrijkste sectoren die Nederland heeft. LandiniMcCormickFaresinBreviglieriSigma4, Probotiq, AutoFarm en Ag Leader zijn prachtige merken met een enorme marktpotentie. Merken die met Louis Nagel als stuwende kracht alles in zich hebben om een toonaangevende positie binnen de Benelux te veroveren. In 2013 is Louis Nagel 141 jaar "jong" iets om trots op te zijn.

Louis Nagel begrijpt u als mens en als professional en dat werkt in uw voordeel. Wij zijn een organisatie die altijd kiest voor de relatie. Wij kiezen voor de lange termijn. Want alleen zo kun je groeien.

Groeien betekent dat je ook moet investeren. Niet alleen in de merken die we voeren, maar beslist ook in de mensen met wie we werken. Daarom investeren we constant in ons dealernetwerk. We investeren in opleidingen van medewerkers, dealers en gebruikers.Het Nieuwe Werken

Greenbot

Kom allen naar de X-day op 6 maart 2015 van 13:00 uur tot 21:00 uur bij Louis Nagel te Andelst! 

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte trekker, grondbewerkingsmachine of GPS? Profiteer van deze dag, en kom in Andelst kijken naar een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte McCormick en Landini trekkers, maar ook ingeruilde trekkers van Fendt, Massey Ferguson, John Deere etc.! Profiteer van zeer scherpe, speciale kortingsacties als u op deze dag kiest voor McCormick of Landini! 

Adres:

Wanraaij 53
6673 DM, Andelst
Telephone: +31 (0)488 420819
E-mail: info(at)nagel(dot)nl