Louis Nagel is al generaties lang een toonaangevende speler op de Nederlandse markt. 

Een importeur met een eigen en herkenbare visie op een van de belangrijkste sectoren die Nederland heeft. LandiniMcCormickFaresinBreviglieriSigma4, Probotiq, AutoFarm en Ag Leader zijn prachtige merken met een enorme marktpotentie. Merken die met Louis Nagel als stuwende kracht alles in zich hebben om een toonaangevende positie binnen de Benelux te veroveren. In 2013 is Louis Nagel 141 jaar "jong" iets om trots op te zijn.

Louis Nagel begrijpt u als mens en als professional en dat werkt in uw voordeel. Wij zijn een organisatie die altijd kiest voor de relatie. Wij kiezen voor de lange termijn. Want alleen zo kun je groeien.

Groeien betekent dat je ook moet investeren. Niet alleen in de merken die we voeren, maar beslist ook in de mensen met wie we werken. Daarom investeren we constant in ons dealernetwerk. We investeren in opleidingen van medewerkers, dealers en gebruikers.Het Nieuwe Werken

Greenbot


Louis Nagel Gamma

  Het is tijd voor McCormick!

Het is tijd voor McCormick, ook in de VAMIL!


Klik hier!

  Winteronderhoud!

Originele Landini onderdelen zijn met de meest vooruitstrevende technologieen ontwikkeld, om op die manier de maximale prestatie en lange levensduur te garanderen.

PDF winteronderhoud Landini

  Facebook

Welkom bij Louis Nagel social media. Neem een kijkje op onze facebook pagina en like ons. 

Facebook van Louis Nagel B.V.

  Winteronderhoud!

Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Uit ervaring weten we dat u met een grondig preventief onderhoud veel bespaart. Naast kostbare tijd bespaart u ook op onnodige kosten. 

PDF winteronderhoud McCormick